Uitzendkracht

Uitzendkracht

Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging als professionele vakkracht en wij zijn op zoek naar jouw expertise! Wij zetten ons meer dan 100% in om jou te ondersteunen in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. We luisteren naar je, inventariseren je wensen en gaan actief voor je aan de slag.
Met onze jarenlange ervaring als uitzendbureau in de bouw -en technische sector beschikt de Speer Personeelsdiensten over een groot landelijk netwerk. Onze opdrachtgevers zijn continu op zoek naar goede, gemotiveerde uitzendkrachten. Met jouw ervaring en onze professionele bemiddeling is de match snel gemaakt!

Zoek je werk? Kijk dan op deze site voor onze meest actuele vacatures of neem contact op met ons salesteam. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Je kunt ook direct solliciteren via onze vacaturepagina. Stuur met je sollicitatie een actueel CV mee, zo hebben we al jouw informatie compleet en gaan samen op zoek naar jouw nieuwe baan.

Zodra we jouw informatie hebben ontvangen nemen we vanuit één van onze vestigingen, Amsterdam, Utrecht, Nijmegen of Rotterdam, contact met je op. Wij waarderen onze werknemers. Wil en kun je aan de slag maar beschik je nog niet over de gewenste opleiding dan beschikken wij over de faciliteiten, samen kijken we naar de mogelijkheden.

CAO voor uitzendkrachten

Jouw rechtspositie als flexwerker bij De Speer is geregeld via de NBBU-CAO voor uitzendkrachten. Dit houdt in dat wij gebonden zijn aan de inlenersbeloning. Wij worden verzocht om de cao van de betreffende inlener na te leven. Ben je metaalbewerker dan leven we de cao voor metaal bedrijven na. Ben je schilder dan leven we de cao voor schilders na. Daarnaast hanteren we het fasen-systeem. Dat houdt in dat je rechtspositie zekerder wordt naarmate je langer voor ons werkt en betere rechten opbouwt. Er zijn vier fasen: 1, 2, 3 en 4. In de NBBU-CAO voor Uitzendkrachten staan die uitgebreid beschreven.

Dat houdt in dat je rechtspositie zekerder wordt naarmate je langer voor ons werkt en betere rechten opbouwt

Onze Werkwijze?

1

Inschrijven

Via ons online systeem Helloflex ontvangen wij je inschrijving als kandidaat. Zodra wij jouw gegevens, waaronder een actueel CV, in onze database hebben gaan wij direct voor je aan de slag. Bel of mail ons en we helpen je graag verder.

2

Aan de slag

Het is onze taak om passend werk voor je te vinden. Daar ligt onze expertise. We gaan aan de slag en zoeken mooi werk voor je zodat je direct aan de slag kunt.

3

Administratieve afhandeling

Wij verzorgen de volledige personeelsadministratie waaronder je arbeidscontract en verloning. Het enige wat we je vragen is wekelijks online je uren online aan ons door te geven. Zo heb je nergens omkijken naar.